(Senior) Manager Oracle HCM Cloud

 • 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.
Apply now

This is you

Entrepreneurial

You are proactive, entrepreneurial, and service-oriented.

Motivator

You are a motivated and driven person.

Curious

You have an insatiable curiosity for new tech inventions.

Pioneer

Cutting-edge is your comfort zone.

Jouw rol

Een bedrijfstransformatie aanjager met de vaardigheden om klanten te helpen de uitdagingen van digitalisering aan te gaan. Jouw superkracht? Gebruik uw kennis, creativiteit en analytische vermogen om de meest complexe zakelijke problemen van klanten op te lossen en hun bedrijven te helpen meer te doen. Je bent net zo comfortabel in het leiden van projecten als je in de details van werkstromen duikt en Oracle HCM-oplossingen configureert. En je beschikt over de communicatieve en menselijke vaardigheden om teams te inspireren hun A-game te brengen. Klaar om je talenten aan het werk te zetten in een informatiesysteemomgeving?

 • Leid Oracle HCM implementaties die de HR-, Payroll- en Workforce Management-functies van klanten transformeren
 • Werk samen met het projectteam, teamleiders, projectleiders en belanghebbenden bij de klant om opvallende salarisaanbiedingen te creëren.
 • Ontwikkel sterke relaties met klanten en win het vertrouwen van belangrijke adviseurs
 • Ontwikkelen en/of leveren van de business case voor klanten om aan hun zakelijke behoeften te voldoen met behulp van Oracle HCM Cloud technologie.
 • Bouw en ontwikkel uw Oracle HCM implementatie team
 • Initiëren en/of opvolgen van sales activiteiten bij de klant.

Als Oracle HCM Cloud (Senior) Manager ondersteun je onze klanten met het uitkiezen, implementeren en onderhouden van de Oracle Core HR module. Je geeft strategisch advies en gebruikt jouw kennis en ervaring om de integratie van Core HR technologie in het bedrijf van onze klanten succesvol te laten verlopen. Ook kun jij goed onderhandelen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Je maakt deel uit van het team dat Oracle Core HCM Cloud implementeert en je speelt een sleutelrol bij het creëren en positioneren van activa en aanbiedingen bij onze klanten en binnen onze interne organisatie. Omdat Accenture een mondiaal bedrijf is met grote, mondiale klanten, heb je de mogelijkheid om aan allerlei uitdagende projecten te werken in heel Europa.

Het team

Oracle is een van de belangrijkste technologie-partners van Accenture en is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot marktleider Cloud HCM Suites voor (middel)grote bedrijven.

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische blueprint van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

Gebaseerd op de roadmaps van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. In het blueprint proces zul je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

Jouw achtergrond

 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Master of Bachelor opleiding in Technology of HCM
 • Uitgebreide ervaring met het implementeren en managen van HCM projecten, bij voorkeur voor een adviesbureau;
 • Bij voorkeur een achtergrond als Oracle HCM Cloud Consultant of in Human Resources
 • Goed begrip van business-strategieën en zakelijke besluitsvormingsprocessen
 • Sterke analytische vaardigheden en vermogen tot kritisch nadenken, zodat je snel de kern van het probleem achterhaalt en continue met verbeteringen komt
 • Je houdt de planning van een project scherp in de gaten, zodat strakke deadlines worden gehaald en de hoge verwachtingen van onze klanten worden overtroffen

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset.

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)
 • Een onkostenvergoeding
 • Korting op Accenture aandelen
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

Apply now

Application process

We believe it is crucial that you know where you stand during your application, and what the next steps are. Our process is short - but thorough - and we'd like to get to know you, and see if we are a great fit. Please connect with our recruiters in case of questions.

Apply

Found a fitting vacancy or role? Great! Apply by sending in your CV and cover letter and let's get started. Contact our recruiters in case of questions, they are here to help and guide you.

First Interview

During the interview, we'd love to get to know you and see if there is a match with our brand and brand values. We will discuss your ambitions and past experiences and tell you all you want to know about the role.

Second Interview

In the second interview, our senior management would love to get to know you. We will continue to discuss your ambitions, past experiences and we can answer any question you have about the position and work at Accenture.

Offer

If we are all happy to proceed after the interviews, we'd like to make you an offer to join Accenture. We hope we can welcome you soon as a new colleague!

Onboarding

We'd like to welcome you to Accenture and are excited that you have accepted our job offer and agreed upon your start date. You will meet all the other new joiners and continue your career at Accenture.

Let's Connect

Els Oostdijk [C]