(Senior) Manager Oracle ERP Cloud

 • 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.
Apply now

This is you

Entrepreneurial

You are proactive, entrepreneurial, and service-oriented.

Motivator

You are a motivated and driven person.

Curious

You have an insatiable curiosity for new tech inventions.

Pioneer

Cutting-edge is your comfort zone.

Met je ervaring rondom Oracle ERP/EPM-oplossingen heb je laten zien dat je  een grootschalige implementatie kunt opzetten, ontwikkelen en leiden. Je maakt het mogelijk voor klanten, partners en het “One Accenture” multidisciplinaire team om optimaal te presteren. Je brengt strategisch inzicht in het adviseren en begeleiden van klanten rondom, en implementeren van “Finance”, “Supply Chain” en “Enterprise Performance Management” processen voor klanten in uiteenlopende klantopdrachten. Als (Senior) Manager Oracle Cloud fungeer je als Subject Matter Expert voor je Accenture collega’s en verzeker je een succesvolle uitvoering van een project.

 • Leid Oracle ERP implementaties die de Finance”, “Supply Chain” en “Enterprise Performance Management” processen van klanten transformeren
 • Werk samen met het projectteam, teamleiders, projectleiders en belanghebbenden bij de klant om opvallende salarisaanbiedingen te creëren.
 • Ontwikkel sterke relaties met klanten en win het vertrouwen van belangrijke adviseurs
 • Ontwikkelen en/of leveren van de business case voor klanten om aan hun zakelijke behoeften te voldoen met behulp van Oracle ERP Cloud technologie.
 • Bouw en ontwikkel uw Oracle ERP implementatie team
 • Initiëren en/of opvolgen van sales activiteiten bij de klant.

Met je collega’s van het NL Accenture Oracle team ben je een member van de Accenture Oracle Business Group binnen Accenture Technology.  Ons team richt zich op Cloud ERP voor Finance, Supply Chain, en Enterprise Performance Management en werkt samen met klanten om een digitale onderneming te bedenken, op te leveren en te exploiteren, die klaar is voor de toekomst met Oracle als de “digital core”.

Samen met een team van internationale professionals werk je aan op maat gemaakte applicaties en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties

Het team

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische blueprint van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

Gebaseerd op de roadmaps van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. In het blueprint proces zul je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

Jouw achtergrond

Je bent klaar voor een uitdaging. Je bent in staat een team te inspireren en te leiden om uitstekende resultaten te leveren. Je hebt de moed om nieuwe dingen uit te proberen en te blijven leren. Tegelijkertijd ben je commercieel ingesteld en weet je goed de behoeften van de klant te herkennen. Verder heb je voor deze vacature:

 • minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van Oracle ERP/EPM en uitstekende leiderschapsvaardigheden;
 • master/WO opleidingsniveau in een relevante studie
 • uitgebreide ervaring in het uitvoeren en managen van ERP/EPM-projecten waarbij je klantrelaties bouwt en onderhoudt;
 • uitstekende kennis op het gebied van Oracle ERP/EPM en praktische ervaring met verschillende Oracle modules binnen EPM, SCM, en Finance;
 • sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
 • een gedreven en waarneembare betrokkenheid bij het creëren van oplossingen in de praktijk;
 • ervaring in het werken in teams
 • een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.

Naast onze opportunistische werkomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)
 • Een onkostenvergoeding
 • Korting op Accenture aandelen
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maarten Peters via maarten.peters@accenture.com.

Apply now

Application process

We believe it is crucial that you know where you stand during your application, and what the next steps are. Our process is short - but thorough - and we'd like to get to know you, and see if we are a great fit. Please connect with our recruiters in case of questions.

Apply

Found a fitting vacancy or role? Great! Apply by sending in your CV and cover letter and let's get started. Contact our recruiters in case of questions, they are here to help and guide you.

First Interview

During the interview, we'd love to get to know you and see if there is a match with our brand and brand values. We will discuss your ambitions and past experiences and tell you all you want to know about the role.

Second Interview

In the second interview, our senior management would love to get to know you. We will continue to discuss your ambitions, past experiences and we can answer any question you have about the position and work at Accenture.

Offer

If we are all happy to proceed after the interviews, we'd like to make you an offer to join Accenture. We hope we can welcome you soon as a new colleague!

Onboarding

We'd like to welcome you to Accenture and are excited that you have accepted our job offer and agreed upon your start date. You will meet all the other new joiners and continue your career at Accenture.

Let's Connect

Maarten Peters

Campus Recruiter

Hi, my name is AVA.
How can I help you today?