SAP SuccessFactors Consultant

 • 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.
Apply now

This is you

Entrepreneurial

You are proactive, entrepreneurial, and service-oriented.

Motivator

You are a motivated and driven person.

Curious

You have an insatiable curiosity for new tech inventions.

Pioneer

Cutting-edge is your comfort zone.

Stel je voor... Je krijgt de kans om te werken voor de mooiste bedrijven in multidisciplinaire teams en om als specialist grensoverschrijdend te werken aan de gaafste SAP SuccessFactors implementaties. Dit in samenwerking met de beste Consultants in de markt die samen met jou de uitdaging aangaan om innovatie te brengen bij onze klanten. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan verder en begin je avontuur bij Accenture!

 

Jouw rol

Als SuccessFactors Consultant binnen Accenture help je onze klanten bij het optimaliseren van hun HR IT systemen. Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van adviseren en analyseren, maar ook het begeleiden van implementaties en configuraties. Je helpt klanten door oplossingen te implementeren die gericht zijn op een meer strategische benadering van HR, gebaseerd op de nieuwste SAP SuccessFactors-oplossingen en functionaliteiten.

 

Het doel is om HR-transformatie- en talentmanagement oplossingen te leveren om meer focus te krijgen op strategische en prestatie verbeteringen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Accenture streeft ernaar om end-to-end oplossingen te bieden, van HR-transformatie tot ondersteuning op lange termijn. Je adviseert en begeleidt bij de implementaties van de nieuwste HR-technologieën en trends, zoals Mobile, Analytics, Big Data, Visual design en hoe je deze dagelijks gebruikt met behulp van SAP SuccessFactors, inclusief apps die zijn gebouwd op het SAP Cloud Platform.

 

In deze rol ben je als Consultant het aanspreekpunt op het gebied van processen als Recruitment, Workforce Administration, Compensation & Benefits, Talent Management, Learning en Performance Management. Tijdens de projecten ben je verantwoordelijk voor het monitoren en opleveren van project deliverables: het definiëren, analyseren en implementeren van bedrijfsprocessen, het configureren van SuccessFactors en mogelijke integraties, testen en begeleiden van de uiteindelijke deliverables van de Go-Live van SAP SuccessFactors. Het opbouwen en onderhouden van klantrelaties is daarnaast een van de belangrijkste verantwoordelijkheden als SAP SuccessFactors Consultant. Als Consultant ben jij degene die gaat over kwaliteitswaarborging op HR IT systemen, adviseer je over HR IT-strategieën, het ontwerp en natuurlijk zorg je voor de verbeterslag van dit alles.

 

Het team

Onze collega’s van de servicegroep Technology helpen grote en kleine klanten met de strategische blueprint van IT-transformaties. Welk cloudplatform past het beste bij de situatie van klant X? Wat zijn de veiligheidsrisico’s van de IT-oplopssing van deze leverancier? Hoe implementeren we Agile werken binnen deze organisatie en hoe bouwen we vanuit design thinking workshops een nieuwe app?

 

Gebaseerd op de roadmaps van de klant bouw je samen met een team van internationale professionals aan op maat gemaakte software en oplossingen, al dan niet in combinatie met het toepassen van slimme techniek zoals Robotics of Artificial Intelligence. In het blueprint proces zul je ook security defensie strategieën ontwikkelen, door het combineren van technologie en gebruikers gedrag. Samen slaan we een brug tussen de behoeftes van bedrijven en de nieuwste technologische innovaties.

Jouw achtergrond

 • Een afgeronde bachelor- of masterdiploma;

 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels;

 • Minimaal 2 jaar functionele en/of technische ervaring in HR IT;

 • Ervaring in het ontwerpen en/of implementeren van SAP SuccessFactors;

 • Een sterke en bewezen analytische mindset;

 • Operationele ervaring in een HR-gerelateerde rol is een pré;

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.

Naast onze opportunistische wekomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)

 • Een onkostenvergoeding

 • Korting op Accenture aandelen

 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

 • Goed bezochte en gezellige vrijdagmiddag borrel

 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen

 • Geregeld uitjes met jouw team

Geïnteresseerd?

Ben je klaar om bij Accenture te gaan werken voor een carrière waarin je jezelf zijn en doet waar je van houdt? Solliciteer nu en verander de wereld om je heen. Vragen? Neem contact op met Sjaariefa Dijker via sjaariefa.dijker@accenture.com

Apply now

Application process

We believe it is crucial that you know where you stand during your application, and what the next steps are. Our process is short - but thorough - and we'd like to get to know you, and see if we are a great fit. Please connect with our recruiters in case of questions.

Apply

Found a fitting vacancy or role? Great! Apply by sending in your CV and cover letter and let's get started. Contact our recruiters in case of questions, they are here to help and guide you.

First Interview

During the interview, we'd love to get to know you and see if there is a match with our brand and brand values. We will discuss your ambitions and past experiences and tell you all you want to know about the role.

Second Interview

In the second interview, our senior management would love to get to know you. We will continue to discuss your ambitions, past experiences and we can answer any question you have about the position and work at Accenture.

Offer

If we are all happy to proceed after the interviews, we'd like to make you an offer to join Accenture. We hope we can welcome you soon as a new colleague!

Onboarding

We'd like to welcome you to Accenture and are excited that you have accepted our job offer and agreed upon your start date. You will meet all the other new joiners and continue your career at Accenture.

Let's Connect

Sjaariefa Dijker

Senior Recruiter Technology