Client Lead

 • 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.
Apply now

This is you

Creative

You've always come up with creative and innovative solutions.

Enthusiast

Regardless of how busy it is, you remain energetic, sharp and focused.

Social butterfly

Starting a conversation feels natural for you, so is networking!

Ben jij klaar voor een volgende stap als Client Lead? En lijkt het jou tof om (internationale) merken verder te helpen als het gaat om hun digital advertising strategieën en het verder laten groeien en ontwikkelen van deze klanten? Bij Accenture Interactive bieden wij de juiste toolkit om jouw carrière in digital marketing verder te boosten. Je krijgt bij ons alle ruimte om toffe kansen te pakken en kunt je daardoor continu verder ontwikkelen. 

Voor ons Account Management team zoeken we een Client Accountmanager die passie heeft voor digital marketing, een bewezen talent heeft voor commercie en hét advies kan geven om de digital marketing activiteiten bij onze (potentiële) klanten nog beter te maken. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig managen van onze nationale en internationale accounts en het opbouwen van sterke klant-agency relaties.

Jouw rol

 Als Client Lead werk je iedere dag samen met een aantal van onze grootste accounts. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de best mogelijke relaties met onze klanten en zorgt er samen met het team van inhoudelijke specialisten, strategen en creatievelingen voor dat de klant zo goed mogelijk wordt bediend. Je bent op de hoogte van de trends binnen het digital marketing landschap en weet de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde van digital marketing. Dit doe je door de klantvraag te achterhalen, de klant te inspireren, accountplannen te maken, uit te voeren en te optimaliseren.

 

Naast het laten groeien van de klant, ben je ook verantwoordelijk voor jouw klantteam. Het is jouw taak om dit team te laten groeien en ontwikkelen en te zorgen dat alle teamleden op een zo goed mogelijke manier met elkaar samenwerken. In jouw rol als Client Lead werk je samen met andere accountmanagers, strategen, inhoudelijke specialisten (digital marketing, data en technologie) en creatievelingen.

 • Je werkt nauw samen met en bent het directe aanspreekpunt voor de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor het laten groeien en ontwikkelen van de klant(en). Zowel op de korte termijn als met een lange termijn visie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van onze dienstverlening aan bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het nakomen van afspraken met de klant en houdt goed zicht op de voortgang en resultaten;    
 • Dit alles doe je met jouw klantteam - het team waar jij verantwoordelijk voor bent. Je zorgt er dus ook voor dat dit team als een geöliede machine draait.
 • Je speelt een actieve rol in het betrekken, motiveren en verbinden van interne teamleden;
 • Je leert continu van de experts om je heen en weet klanten te inspireren en adviseren op het gebied van digital marketing en de nieuwste technologieën.

Accenture Interactive

Het marketinglandschap is drastisch veranderd en zal dit blijven doen. Consumenten willen dezelfde merkbeleving ervaren, zowel on- als offline. Accenture Interactive is een nieuw type agency en bureau. Een unieke combinatie van consultancy, creatie en technology. Als Experience Agency overbruggen we de kloof tussen merkbelofte en verwachting - door agile transformatieve ervaringen te creëren.

Met een internationaal team van digital marketing specialisten, Designers, Data Scientists en Developers werk je aan innovatieve end-to-end projecten om de blueprint van onze klanten naar een nóg hoger level te tillen.

Jouw achtergrond

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding, het liefst in een relevante (marketing) studierichting;

 • Je hebt 5 tot 7 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie met een focus op digital marketing - bij voorkeur aan bureauzijde;

 • Je hebt commerciële ervaring en skills - je bent een kei in het achterhalen van de klantvraag & behoefte en weet dit om te zetten naar een concreet plan;

 • Ervaring met het aansturen van een team is een pré;

 • Je bent ambitieus, commercieel gedreven en proactief;

 • Je weet prioriteiten te stellen, bent stressbestendig en een multitasker;

 • Je hebt een flinke portie overtuigingskracht;

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

 • Je bent op zoek naar een ambitieuze, dynamische omgeving waar werkplezier een belangrijke rol speelt en past daardoor uitstekend bij ons dna.

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.

Naast onze opportunistische werkomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)

 • Een onkostenvergoeding

 • Korting op Accenture aandelen

 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisette Werkman, lisette.werkman@accenture.com

Apply now

Application process

We believe it is crucial that you know where you stand during your application, and what the next steps are. Our process is short - but thorough - and we'd like to get to know you, and see if we are a great fit. Please connect with our recruiters in case of questions.

Apply

Found a fitting vacancy or role? Great! Apply by sending in your CV and cover letter and let's get started. Contact our recruiters in case of questions, they are here to help and guide you.

First Interview

During the interview, we'd love to get to know you and see if there is a match with our brand and brand values. We will discuss your ambitions and past experiences and tell you all you want to know about the role.

Second Interview

In the second interview, our senior management would love to get to know you. We will continue to discuss your ambitions, past experiences and we can answer any question you have about the position and work at Accenture.

Offer

If we are all happy to proceed after the interviews, we'd like to make you an offer to join Accenture. We hope we can welcome you soon as a new colleague!

Onboarding

We'd like to welcome you to Accenture and are excited that you have accepted our job offer and agreed upon your start date. You will meet all the other new joiners and continue your career at Accenture.

Let's Connect

Lisette Werkman

Recruiter Interactive & Lead Stagebureau

Hi, my name is AVA.
How can I help you today?