KICK START PROGRAM

KLAAR OM JE CARRIERE TE KICKSTARTEN BIJ ACCENTURE?

Heb jij de ambitie en vastberadenheid om van de wereld een veiligere, betere plek te maken? – waar iedereen floreert, niet alleen business?

Bij Accenture zorgen we ervoor dat onze mensen toegang krijgen tot nieuwe vaardigheden en nieuwe kansen. Wanneer je met ons samenwerkt, wordt verandering de meest dynamische, krachtige bron
van de voortgang die je hebt, daarom hebben we dit Kick Start-programma ontworpen.

Dit programma geeft je een spoedcursus in het door jou gekozen gebied bij Accenture, waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste bevindingen en technologieën die industrieën opnieuw uitvinden. Je hebt een community van Kick Start-collega's die tegelijkertijd met jou aan boord zijn, met wie je tijdens de lunch kunt bijpraten, op sociaal werkavonden kunt gaan en inzicht kunt krijgen in het gebied waarin ze werken.

WELK TEAM PAST HET BESTE BIJ JOU?

Of je nu aanleg hebt voor een van deze gebieden of graag wat advies zou willen over wat het beste bij je past, we verwelkomen je enthousiasme!

Onze recruiters kunnen je door onze teamstructuren, doelstellingen en werkcultuur leiden. Onze programmatracks bieden gepersonaliseerde, meeslepende ervaringen, passend bij Accenture Strategy & Consulting, Accenture Song, Accenture Technology of Accenture Operations.

TECHNOLOGY

In ons team dat gebruik maakt van ontwerp-denken, branche-inzichten en de nieuwste digitale en beveiligingsmethodologieën, help je bedrijven te innoveren, groeien en verbeteren. je vind dingen uit en test dingen die nog nooit eerder zijn geprobeerd, nieuwe applicaties voorbereiden voor uitrol en uiteindelijk ook het begeleiden van klanten om de juiste transformatieve technologieën te selecteren en te implementeren, inclusief state-of-the-art beveiligingsoplossingen.

Apply now

JOUW VRAGEN BEANTWOORD

Wie?

We zijn op zoek naar pas afgestudeerden (Msc. en Bsc.) die klaar zijn om een ​​spannende carrière te beginnen in innovatie, design en technologie voor het bedrijfsleven. Kandidaten moeten minder dan twee jaar werkervaring hebben en vloeiend Nederlands spreken (C2). Als dit je aanspreekt en je wilt meer weten over Accenture, solliciteer dan vandaag nog om je plek in het programma veilig te stellen. Maak je klaar om je kennis en je netwerk een boost te geven en je carrière een kickstart te geven.

Wanneer?

Het komende vier weken durende Kick Start-programma - jouw deur tot een onmiddellijke carrière bij Accenture - begint op 1 september 2022. Selectie en sollicitatiegesprekken zullen vanaf nu plaatsvinden. De uiterste inschrijfdatum is 31 juli 2022.

Hoe?

 

Meld je vandaag nog aan - klik gewoon op de knop en volg de instructies om jezelf nu te registreren - en je ontvangt een e-mail met meer informatie over de volgende stappen die je moet nemen. Heb je in de tussentijd vragen, stel ze dan aan Maarten Peters (Technology & Operations), Josephine Sillevis Smitt (Technology) of Wieke Agricola (Strategy & Consulting).

Wat eerdere Kickstarters erg leuk vonden.

“Het was echt een geweldige start voor het bedrijf! Om te horen over veel dingen en gebieden die deel uitmaken van Accenture. Als ik direct aan mijn project was begonnen, had ik denk ik niet zo'n overzicht van het hele bedrijf gehad als nu. Ik hoorde van sectoren/teams waarvan ik niet eens wist dat Accenture die had. Dit was dus echt geweldig. Ook was iedereen buitengewoon benaderbaar, wat een deel van de angst wegnam rond de interactie met meer senior leads. Ik vond het geweldig! Dank je!"

“De leercurve en de mindset. Ik vond het leuk om de nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om te leren over Accenture, waar te zijn en wat er gaande is binnen Accenture. Daarnaast maakten we direct kennis met de mindset van Accenture.”

“Om nieuwe mensen te leren kennen en een kickstart te geven met de vaardigheden die nodig zijn in je Accenture-carrière”.

"Een van de dingen die ik het leukst vind aan Accenture, is dat het werknemers de vrijheid geeft om zich professioneel te ontwikkelen."
Sammy-Jo Heijdra, Deal Execution and Innovation Senior Analyst